fredag 29 april 2016

Me-Made-May'16Såklart vill jag vara med i Me-Made-May även i år! Jag har funderat på vilken nivå jag ska lägga mig på och kom fram till att det får bli samma utmaning som förra året. Då var jag höggravid och använde en hel del mammakläder som jag inte använder nu, medan jag i gengäld kan ha en del kläder som inte passade då, så det blir ändå lite annorlunda. Så...

I, Maria of mariasideer.blogspot.com, sign up as a participant of Me-Made-May '16. I endeavour to wear one me-made garment (made from scratch or refashioned) each day for the duration of May 2016.

Jag ska alltså ha på mig ett egengjort plagg (sytt från grunden eller refashion) varje dag i maj. Jag vet dock redan nu att den 14 maj kommer bli ett undantag, för då ska vi på bröllop och jag har inte sytt några passande bröllopsfinkläder, men jag tänkte i alla fall använda handväskan som jag sydde till vårt bröllop (och eventuellt en jacka/kavaj som mamma sydde) så lite egengjort blir det då också.

Jag har ganska nyligen börjat jobba efter föräldraledigheten och har väldigt mycket mindre tid för att blogga så jag kommer nog hålla dokumentationen väldigt enkel, kanske obefintlig, men det är ju inte det som är det viktigaste med utmaningen. Fast jag tycker själv att det är kul att titta tillbaka, så vi får se vad det blir.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar